Diensten / HDPE Oplossingen

Oplossingen in Hoge Densiteit Polyethyleen

Buizen bestaande uit hoge densiteit polyethyleen (HDPE) zijn de meest efficie╠łnte en economische oplossingen voor het beheer van water daar waar de stalen buizen niet kunnen gebruikt worden. Deze buizen zijn het perfecte ecologische alternatief voor betonnen buizen of met glasvezel versterkte polyester buizen.

Wij bieden onze klanten duurzame en rendabele oplossingen aan die vlot en gemakkelijk zijn in gebruik. Dankzij de jarenlange ervaring van onze mensen op het terrein en ons eigen studiebureau zijn we een grote rol gaan spelen in de moderne technologie en engineering van de waterhuishouding.

De gegalvaniseerde stalen buizen worden voornamelijk aangewend als regenwater- opslagtanks, buffertanks, bluswateropslag en voor infiltratie. Doordat deze buizen in bepaalde situaties niet kunnen toegepast worden heeft TUBAO S.A.S. haar gamma uitgebreid met spiraalbuizen in HDPE. Deze buizen kunnen toegepast worden daar waar de stalen buizen niet kunnen gebruikt worden.

Dankzij de ervaring van het wereldwijde WEHOLITE netwerk kan TUBAO S.A.S. hier vandaag van profiteren om u oplossingen voor te stellen in het domein van afvalwaterbeheer, drinkwater, industrie en landbouw.

De eigenschappen zoals levensduur, betrouwbaarheid, robuustheid, licht gewicht en manipuleerbaarheid van WEHOLITE moeten niet meer bewezen worden gezien de duizenden projecten die wereldwijd reeds gerealiseerd werden met dit product. WEHOLITE heeft uiteraard dezelfde voordelen inzake afmetingen als zijn tegenhanger in staal. Zo kunnen de WEHOLITE buizen eveneens verkregen worden in grote lengtes en grote diameters met een resistentie aangepast aan de vereisten van het project.

De vernieuwing, engineering, optimalisatie, vertrouwensrelatie en goede begeleiding van uw projecten is onze grote zorg.

< Klik hier om te ontdekken hoe Envisol u kan helpen met HDPE oplossingen dankzij het revolutionare WEHOLITE® systeem >