Oplossingen / KOK Milieuopslagsystemen


Maatwerk in milieuopslagsystemen

Samen met de klant kijken we naar de opslaglocatie en inventariseren we de verschillende soorten gevaarlijke stoffen, de volumes en de afmetingen van de pallets of de verpakkingen. Op basis hiervan stellen we een opslagsysteem voor dat binnen de geldende regelgeving beantwoordt aan de opslagbehoefte.

KOK adviseert haar klanten al meer dan 20 jaar op het gebied van opslag van milieugevaarlijke stoffen. KOK heeft zich daarbij gespecialiseerd in maatwerk.

Veel keuze en maatwerk
Er zijn vele producten waarmee u een veilige opslag heeft voor uw gevaarlijke producten. Hiermee zorgt u ervoor dat chemische stoffen niet in de grond komen en helpt u milieuvervuiling tegen te gaan. Kijk gerust naar alle producten die we aanbieden voor de juiste oplossing. Mocht het juiste product onverhoopt ontbreken, dan maken we een nieuwe voor u die wel aan uw wensen voldoet.

Grote en kleine opslag
U kunt kiezen uit producten voor zowel kleine opslag, als grote opslag. Onder andere mini opslagkluizen, kleine warmtekamers en kasten zijn mogelijk. Ook grote inloopkluizen, containers tot wel 4 verdiepingen hoog en complete vatenparken zijn leverbaar. Daarnaast zijn er brandwerende producten die uw materialen tot wel 120 minuten tegen brand beschermen, conform VLAREM.

Gevaarlijke stoffen kunnen worden opgeslagen in de brandveiligheidskast type FS 200 DE. De kast is conform de VLAREM richtlijn. Minimaal 90 minuten lang wordt de brandwerendheid gegarandeerd. Andere producten voor veilige opslag zijn de palletopslagcontainers. Ook deze zijn volgens het VLAREM reglement. Er zijn opslagsystemen mogelijk voor binnen- en buitenopslag.


Voor meer informatie kan u onze catalogus consulteren.