Oplossingen / TUBAO®


Ecologisch waterbeheer met TUBAO®

De gegalvaniseerde gegolfde stalen buizen zijn de meest doeltreffende oplossing om regenwater te bufferen, om te leiden, te infiltreren of te regelen.

We bieden onze klanten toegankelijke, duurzame en rendabele oplossingen aan die vlot en gemakkelijk zijn in gebruik.

Dankzij jarenlange ervaring en een grote verscheidenheid van installaties zijn de gegolfde, gegalvaniseerde stalen buizen een grote rol gaan spelen in de moderne technologie en engineering van de waterhuishouding.


De TUBAO® buizen worden voornamelijk aangewend als regenwateropslagtanks, buffertanks, ondergrondse of bovengrondse doorgangen, beschermbuizen voor transportbanden, verloren bekisting voor funderingen en diensttunnels. De TUBAO® buizen worden volgens strikte specificaties vervaardigd om een hoge productkwaliteit te kunnen garanderen.

De TUBAO® kwaliteitsnormen beogen een optimale weerstand, duurzaamheid, eenvoudige installatie, milieuvriendelijkheid en een economische rendabiliteit.

De combinatie van het warm gegalvaniseerde staal en de pro lering garanderen een hoge weerstand en duurzaamheid.

Het resultaat is een stevig product met een uitzonderlijke levensduur.

TUBAO® biedt gegolfde buizen aan in verschillende maten, lengtes en diktes. Ons eigen studiebureau zal u bijstaan in de optimalisatie van uw projecten. Per project wordt een technische fiche en gedetailleerd plan opgemaakt voor een optimale uitvoering.

Voordelen van TUBAO®

Innovatieve engineering

Ons studiebureau staat u bij in de optimalisatie van uw projecten. Wij zorgen voor de opvolging van uw werven van A tot Z.

Snelle installatie

Door het licht gewicht en de eenvoudige manipulatie van de TUBAO® buizen is de installatietijd aanzienlijk lager dan andere systemen.

Maatwerk is onze standaard

De buizen van TUBAO® zijn beschikbaar in verschillende diameters, lengtes en diktes, al naargelang de noden en vereisten van uw project.

Volledig toegankelijk

Dankzij de ruime mangaten voorzien van ladders zijn de TUBAO® buizen makkelijk en veilig toegankelijk voor toezicht en onderhoud.
Dev1

Regenwaterbuffering met TUBAO®

Een TUBAO® regenwaterbuffering is de meest economische en ecologische oplossing om regenwater te bufferen of vertraagd af te voeren. Door het unieke concept van modulaire warm gegalvaniseerde buizen die zeer eenvoudig gekoppeld worden, kunnen we van kleine tot zeer grote volumes regenwater bufferen. Een TUBAO® buis verzamelt alle regenwater en loost het met een conform berekend debiet. De lozing wordt geremd door een vortex of wervelventiel.

13 D1A0623 1024x1024

Eigenschappen

  • Warm gegalvaniseerd tank lichaam
  • Voorzien van verstevigingsprofielen
  • Diameter 1500 tot 3000 mm beschikbaar
  • Tot 21 meter lengte per segment transporteerbaar
  • Mangat standaard 800 mm voorzien van ladder tot op bodem

TUBAO® ideaal voor opslag en recuperatie van regenwater

De beste technische keuze om grote volumes regenwater op te vangen.

Het regenwater wordt via een filter (FILTRAO®) in de regenwatertank opgevangen en een voetbocht voorkomt dat het bezinksel zich mengt met het regenwater.
Dankzij de overloopsifon komt er geen ongedierte terecht in de opslagtank.
Het opgevangen zuiver regenwater, wordt vervolgens opgezogen via een aanzuigkit die uitgerust is met een filterterugslagklep en een vlotter. Het opgepompte water wordt dan naar een tweede filteringsfase geleid wat meestal bestaat uit een nylon element dat het fijne slib filtert en een ander element met actieve kool tegen de geuren.


Net zoals bij particulieren wordt het regenwater teruggewonnen om te hergebruiken als sanitair water of proceswater. Hiervoor stellen we een extra ltersysteem voor met UVC lamp die de micro-organismen vernietigt. Er wordt nagedacht over een systeem van oxygenatie. Onze doelstelling: U de beste technische keuze van regenwaterrecuperatie aanbieden, in functie van de vereisten van uw project!
Side1

Bekijk onze catalogus